Super Stardust Ultra VR

Super Stardust Ultra VR

Sokan ismerhetitek a Super Stardust Ultra-t, na de VR-ban a pilótafülkéből irányítasz, ami egészen izgalmas élmény lesz!

Aki még nem próbált VR sisakot, az nem tudja milyen érzés, amikor valóban érzékeled a méreteket, távolságokat és érzed a teret, ahol mozoghatsz. Ez az élmény lenyűgöző és nagyon hamar átáll az agy a virtuális világra. A Super Stardust Ultra egy egyszerű árkád indie cím, ahol egy bolygón kell minden ellenfelet semlegesíteni.

Super Stardust Ultra

A Konzolok Szervizénél már előrendelhető!

De mi történik, ha a fejlesztők a távoli bolygó nézetről a pilótafülkébe dobják a játékost? Ezt próbálták ki David Jackson a PlayStation Access-től, íme:

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 522 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


1 × 5 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .