PS4 Slim a Neo előtt még szeptemberben?

PlayStation 4 Slim vagy PS4 Neo?
PlayStation 4 Slim vagy PS4 Neo?

Állítólag eladásra is felkerült a PS4 Slim verzió és ez lesz a szeptember 7-én bejelentve.

Már sokan nem értik a dolgot, hiszen eddig erről szó sem volt, csak PS4 Neo-ról. Így szeptember 7-én derül ki, hogy a PS4 Slim a PS4 Neo lesz-e, vagy pedig csak PS4 Slim változata és a Neo jövőre jelenik-e meg. Azért az értetlenkedés, mert már kaptunk egy új PS4-et 1 Terrával, jobb hűtéssel és erre belöknek egy Slim változatot is a Neo előtt?

Több helyen is megírták, hogy hitelesnek tűnik a képen látható masina, hiszen doboza is van a képen. Egyébként az angol Gumtree aukciós oldalon hirdették meg. Szerintem ez még mindig lehet kamu, sőt! Miért? Ha már létezik 1 Terrás PS4, akkor miért csak 500GB-os háttértárral kerül piacra a PS4 Slim? Ezek a hírek és híresztelők – többek között az Origo is – azt írják, hogy a megjelenés dátuma 1 héttel a bejelentés után lesz világszerte, tehát szeptember 14-én. Én ebben is kételkedem, de hamarosan megtudjuk mennyi igazságalapja is van ennek az egésznek. Nektek mi a véleményetek?

Megkérdezték az eladót:

Megkérdezték az eladót

Update: VideoGamer.com már vett is egyet és bemutatták, hogy működik (köszi a videót Pótor Zsolt!):

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 522 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

3 Comments

  1. Lesz olyan is valószínűleg aki csak slimet fog venni, például 30-40 ezres árkülönbség miatt. Esetleg nem érdekli a jobb grafika.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


8 + tizennyolc =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .