Statik Institute of Retention

Statik Institute of Retention

Egy roppant izgalmas kirakós játéknak nézük elébe VR fronton. A Statik Institute of Retention nem hagyományos puzzle, hanem egy valóban VR-ra megalkotott csoda.

Nem tagadom, én személy szerint imádom a logikai fejtörőket, mindenféle puzzle kihívásnak nagy örömmel vetem alá az agyam, na de ez valami zseniális! Az alapszituáció, amit eddig láthattunk a játékból, hogy ülünk egy amolyan laborban, vagy vizsgáló intézetben, egy pszichológus duruzsol mellettünk, miközben a kezünkben a DualShock kontorllert fogva a VR sisakon keresztül azt látjuk, hogy egy doboz van húzva a kezünkre. Ezt a dobozkát körbenézhetjük, mozgathatjuk, na de minden forgatás-mozgatás beindít egy kart, megnyom egy gombot, de a DualShock gombjai is vezérelik a doboz 1-1 részét, amit nem a gravitáció hajt meg. A szoba körbe-körbe tele van különböző segítségekkel, hogy könnyen kiszabadíthassuk a kezünket a dobozból. Nekem kicsit a Fűrész jutott eszembe erről a játékért, olyan, mint ha egy csapda lenne a kezünkön, de vélhetően itt nem lesz véres vége, ha nem tudjuk kinyitni. Vagy ki tudja? Akár még az is lehet a végére, mire megjelenik a játék. Ti kipróbálnátok? Nézzétek meg a sokatmondó trailert:

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


17 + 1 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .