Driveclub VR játék közben

A sok rémhírrel ellentétben nem lesz a Driveclub VR megcsonkítva!
Nézzétek meg játék közben, hogy mit virít a Driveclub VR. Sokan azt állították, hogy nem lesz visszapillantó, mert nem bírná a PS4 azt is lerenderelni. Ez nem igaz, itt a gameplay, ahol vannak visszapillantók. Kevesebb autót jósoltak sokan, de ez sem igaz, mert 80 autó közül választhatnak a játékosok. Valamint lesz online játék és a sok régi pálya mellett újakat is kapunk.

Hát kell ennél több? És mindezt PlayStation VR-ban!

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

4 Comments

  1. Dualshock 4-el nem hiszem hogy ilyen élmény lesz. Kell hozá kormány, pedálok, váltó a legintenzívebb élményhez. Ezt így meg már kicsit sokalnám.

  2. Akinek bejött az alap driveclub, annak biztos ez is bejön majd, én nem tartozom közéjük.Nem fogott, de majd vr-en kitudja… 🙂

  3. Én nagyon örülnék, ha project cars és Dirt Rally támogatás lenne, mert ezekhez a játékokhoz már a teljes felszerelés megvan. Még kéziféket is gyártottam hozzá 🙂 Sajnos úgy láttam eddig a fent említett játékok még nem jelentették ki egyértelműen, hogy lesz támogatás. A project cars banda például most augusztusban azt nyilatkozta, hogy jelenleg nem készülnek a psvr támogatásra. Szomorú lenne tekintettel arra, hogy Vive és Rift támogatás már van.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


15 − tizenegy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .