Rez Infinite

REZ Infinite PlayStation VR

A Rez Infinite öregmotorosoknak biztosan többet mond, mint akiknek csak pár éve van PlayStation 3 vagy PlayStation 4 a birtokukban, ugyanis ez egy PS2-es játék újragondolt verziója.

Első ránézésre talán nagyon buta, csúnya és érthetetlen játéknak tűnik a REZ, pedig nem az. Bár elképzelni sem tudom, hogy mi vette rá arra a készítőket, hogy remastered verziót készítenek, ráadásul VR támogatással, hiszen egy epilepsziarohamot megelőlegezek a VR játékosoknak 🙂 Habár Tetsuya Mizuguchi szerint VR-ban érhető el az az érzés, amit Ő anno megálmodott a REZ elkészítése során – bár kérdéses, hogy tudatmódosítók hatása alatt állt-e közben. Maga a REZ képernyőn játszva FullHD mellett simán hozza a 60FPS-t, míg a VR-ban 120FPS is meg lesz, mely számok a grafikát elnézve nem túl hihetetlen, hogy teljesülni fognak. A játék maga, ahogy a videó is mutatja, egy zenés rail shooter, mely az ütemeivel, dinamikájával nagyon is leköti az embert, csak egyszer kell elkezdeni, garantáltan nem lehet majd abbahagyni.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

1 Comment

  1. Ezt a játékot továbbra sem értem meg. Playstation 2 kimaradt nálam ez is tény, de akárhogy néztem ezt a játékot, egyelőre az epilepszia előidézésén kívül nem látom a célját. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


három × három =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .