PlayStation VR DEMO lemez

PlayStation VR tools

Minden egyes PlayStation VR-hoz csomagolnak egy DEMO lemezt, mely a nyitócímek közül fog néhány játszható DEMO élményt tartalmazni.

Ennek több oka is van. Az egyik, hogy a vásárlók rákattanhassanak egyből egy adott címre és azt vásárlás előtt kipróbálják – mi másra is valók a DEMO-k 🙂 Valamint ha jön hozzán ismerős, barát és szeretnénk nekik megmutatni, hogy mit tud a PS VR, akkor valószínűleg nem akarjuk, hogy órákig a fején legyen a sisak, hanem egy 5 perces DEMO bőven elég lesz a demonstrálásra.

Mark Walton azt is elmondta, hogy 2016 végéig 500.000 ilyen DEMO lemezt szeretnének eljuttatni olyan értékesítőknek, mint a GameStop és a BestBuy.

Továbbá a VR tulajok számára ingyenesen letölthető lesz a PS Store-on keresztül a The Playroom VR, ami segít bemutatni a PSVR multiplayer oldalát is.

Aki pedig a drágább csomagot vásárolja meg, mely kamerát és 2 Move kontrollert is tartalmaz, azok megkapják a PlayStation VR Wolds-öt is a csomagban, ami az alábbi 5 VR élményt tartalmazza: The London Heist, Into the Deep, VR Luge, Danger Ball, and Scavenger’s Odyssey.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

12 Comments

 1. Ezz viszonylag jól hangzik így, bár kíváncsi lennék,hogy a nyitócímek alatt a VR Worldsöt értjük vagy pedig Eve, Robinson és Worldsből tartalmaz majd egy elegyet. Mindenesetre egyre jobban várom október 13-t! 🙂

  • A VR Wolds szerintem önmagában egy DEMO szerű cucc, de itt a nyitócímekből lesznek DEMO-k. Gondolom RIGS biztosan, esetleg Farpoint, Robinson… meg pár gagyibb is becsúszhat, bár a látványosabbakat lenne érdemes demózniuk.

   • Teljesen jogos a meglátás, csak ismervén a mai kapitalizmust, volt egy erős érzésem,hogy pl a Worldsből kiragadják a Deep Sea-t, aztán nesze demó, hiszen fizetős játékból kapsz egy részletet. Én nagyon bízom benne,hogy neked lesz igazad! 🙂

 2. Én a Resident Evilre leszek nagyon kíváncsi! Vajon az rajta lesz a demó lemezen? Sima ps4-en is elég hátborzongató volt a demó hangulata (pedig nagyon rövid volt és nem történt semmi:D)!

  • Szerintem a teaser alapból támogatja már a VR-t. E3-on is így próbálhatták ki emberek, plusz van róla pár videó neten is,hogy valakik VR-rel tolják. NIncs miért aggódni! 😉

  • Lehet első körbe nem fogsz kapni ha nem rendeltél elő. Ha abból indulunk ki mi volt másik 2 vr-nél. Mondjuk még van 2 hónapjuk. De ha jól olvastam már nem lehet előrendelni.

  • Igen, én magam azt is elvártam volna, hogy a PlayStation VR Worlds automatikusan jár minden pakk mellé… ha már ennyit kifizet az ember, kapja meg azt a techdemo szerűséget hozzá. Na de midegy 😀 Majd leakciózzák úgyis pár hónapon belül…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


nyolc + tizenhét =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .