PlayStation VR 3D modell

psvr-3d

Forgasd körbe és vedd szemügyre minden részletét a PlayStation VR-nak.

Sokkal többet ad a következő élmény, mint fényképeket nézegetni a termékről. A saját szemeddel nézheted meg minden szögből. Az egérrel megragadva a PSVR-t körbeforgathatod azt és a számokra kattintva bővebb információt kaphatsz az adott részegységekről (angol nyelven).

 

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

4 Comments

  1. Amúgy a fókuszálás az , hogy működik? A belső része fixen kapcsolódik a fejfedőhöz és a külső rész mozog, mert videók alapján mintha az egész eleje mozogna.

    • Az biztos, hogy a fejtől való távolság állítható, mert szemüveggel is működik, tehát aláfér a szemüveg. Hogy ilyenkor fókuszt hogy lehet állítani, azt nem tudom. Vélhetően van rajta valahol egy fókusz állító tekerős cucc. De ezt nem tudom én sem 🙁 csak tipp.

      • Tuti, hogy lesz rajta valami élességállító cucc, mert ha nem lenne eléggé korlátozná a SONY a rengeteg szemüveges “Jappán” részvételét a VR élményében, azt meg ugyebár nem engedheti meg magának! 🙂 Amúgy köszi a rengeteg infót!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


négy × 4 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .