A Playstation VR csak a PS4 Neo-val lesz kompatibilis?

Playstation VR és Playstation Neo kompatibilitás

NEM! Sokakat felkavart a hír, sokakat pedig bekavart, amikor a PS4.5, PS4K, PS4 Neo nevek először felcsengtek.

Írtam is egy korábbi cikket a PS4 Neo-ról, hogy tisztába tegyük a dolgokat megjelenésével és annak következményeivel kapcsolatban. Röviden arról van szó, hogy nem kell aggódniuk a PS4 tulajoknak, mindent megkapnak, amit a Neo-sok, csupán Ők  kicsit szebb grafikát, nagyobb felbontású textúrákat, esetlegesen nagyobb felbontást és FPS számot kaphatnak.

De amiért a cikk született, hogy még egy dolgot tisztába tegyünk. Egyre többször futok olyan kommentekbe, ahol emberek váltig állítják, hogy a Playstation VR csak és kizárólag a PS4 Neo-val fognak működni. Ezt tessék gyorsan elfelejteni! Mint azt írtam, a PS4 tulajok semmilyen hátrányban nem fognak szenvedni a PS4 Neo megjelenése után. De ami ettől is fontosabb, hogy a PS4 Neo-t 2017-re ígéri a Sony, a Playstation VR pedig 2016.10.13-án fog megjelenni. Kell ettől több bizonyíték? Valamint a PS VR-t jelenleg is normál PS4-eken demózzák szerte a világban.

Egy szó, mint száz, nem kell aggódni. Jön a VR és mindenki élvezheti, aki vesz egyet magának a PS4 mellé.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 522 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

6 Comments

 1. Már ha csak abból indulunk ki , hogy a vr szemüveg kijelzője nem 4k-s tehát neon se lesznek nagyobb félbontásúak a játékok. A neonak nem vr-ba lesz az előnye. Vr-ba szerintem a neo és a sima ps4 is kb ugyanazt fogja nyújtani mivel ki van kötve, hogy nem lehet olyan , hogy neon jól fut vr-ba simán meg akadozik .

  • Azt viszont elképzelhetőnek tartom (csak egy gondolat) hogy a jövőben jönnek majd olyan játékok, amit csak csak a neo tud majd fix 120 fps-el futtatni a sima meg pl 75-el

   • Sony kikötötte , hogy ennél kevesebb nem lehet. De ez minden vr cuccnál ki van kötve. Ami ezt a szintet az nem is kerülhet áruházba se. 90-nél kevesebb nem lehet. Ez oculusnal , meg samsung vr-nál és gondolom vive-nál így működik. Neonak majd 4k-ban lesz előnye , de ahhoz meg 4k tv is ajánlott.

    • Így van, 90-től nem lehet kevesebb. De ne feledjük, hogy 90-120Hz-ről beszélünk, ami nem feltétlen jelent ennyi FPS-t. 1 darab képet is tudok mutatni 120Hz-es képfrissítéssel 😉
     A 4K képesség meg kifullad a 4K videó tartalmakban, meg a régi játékok fel lesznek skálázva 4K-ra, de nem 4K-ban futnak majd az újak sem. Ez azért jó, mert most 4K TV-n elég csúnyán néz ki a Full HD felbontás, hiszen 1/4 akkora, mint a 4K felbontás.

 2. Viszont azt nem tartom kizártnak, hogy most kiadták psvrt-t, hogy ne maradjon le többiektől majd később kijön 1 nagyobb kijelzőssel neohoz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


14 + tizennyolc =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .