Robinson: The Journey

Robinson: The Journey
Robinson: The Journey

A Robinson: The Journey az egyik legígéretesebb Playstation VR cím, ami a PS VR-al egy időben fog megjelenni.

A történet szerint – amit az eddig megjelent trailerekből ismerünk – egy űrállomást elhagyó mentőkapszulában zuhanunk egy bolygó felé egy kis lebegő android társaságában. Ezen a bolygón még nem járt ember, így mi lehetünk az elsők, akik felfedezzük. Viszont elég sok veszély vár ránk odalent, lévén őslények uralják a planétát. Az előzetesek magukért beszélnek, a grafika lélegzetelállító, mi mást is várhatnánk egy CRYENGINE grafikus motortól.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

6 Comments

  1. Nem nagyon izgatott a psvr gondolata, hiszen úgy voltam vele, hogy nem lesz rá pénz, aztán, amikor kijött ennek a játéknak az előzetese, akkor kezdtem húzni a számat, hogy nem ruháztam be rá még tavasszal és éltem vízen és kenyéren a megjelenésig.

  2. Van fent 1 új 30 perces videó bár aki felvette annak nem sikerült valami tökéletesen felvenni kicsit akadozott neki . Látom kicsi no man sky is van benne csak jobb minőségbe. Remélem jó lesz játékmenet ,mert ahogy látom elég sok mindent lehet benne csinálni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


15 − tíz =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .