Playstation VR játék megkülönböztetés

Playstation VR Required

Emlékeztek még, amikor a PS3 játékok dobozán külön jelezve volt, hogy PS Move kompatibilis? A Playstation VR játékok is kapnak a dobozukra egy ilyen plecsnit.

Amerikában a PLAYSTATION VR GAME feliratok fognak szerepelni a játékok borítóján:

psvr_required

Európában pedig a PLAYSTATION VR REQUIRED és PLAYSTATION VR COMPATIBLE feliratok köszönnek majd vissza. E kettő között viszont nagy különbség van, míg az első igényli a PS VR meglété, a másik anélkül is játszható lesz.

psvr_compatible

Ti melyik játékot szeretnétek először beszerezni a PlayStation VR mellé? Én biztos, hogy a Robinson: The Journey-t fogom először beszerezni és a Rush of Blood felé is kacsintgatok 😉

 

 

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

4 Comments

  1. Csatlakozok… ez a kettő nekem is a befutó elsőre 🙂 Amúgy tényleg gratu az oldalért. Csak tegnap bukkantam rá és most próbálom pótolni a híreket de nagyon zsír hogy itt minden össze van szedve a vr-ről. Eddig csak morzsákat tudtam összeszedegetni külföldi és magyar game oldalakról. További jó munkát!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


egy × négy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .