Predator VR

Bizony, hamarosan a Predator bőrébe bújhatunk, vagy akár menekülhetünk is előle VR-ban!

A Steam-en tűnt fel a Predator VR trailerrel együtt, viszont megjelenési dátum még nincs, de a hírek szerint érkezik PlayStation VR-ra is.

A FoxNext VR és Phospor Studios keze alatt fog világot látni, az utóbbinak köszönhetjük többek között a Brookhaven-t és a Crisis on the Planet of the apes VR-t is.

Az egyjátékos a kampány a panamai dzsungelben fog játszódni. ahol a Predátor bőrébe bújhatunk, vagy a másik oldalon egy kommandós bőrébe, aki harmadmagával (2 NPC) próbálja levadászni a Predátort.

Mindenféle fegyver a rendelkezésünkre fog állni, többek között még az ikoknikus golyószóró is, míg a predátor plazmavetővel, különböző látásmódokkal és láthatatlansággal lesz felvértezve, de a pengékről sem feledkezzünk meg.

Viszont a legnagyobb izgalmat a multiplayer rejtegeti, ahol akár 1 vs 3-ban tolhatjuk haverokkal a vadászatot, már csak az a kérdés, hogy ki a vadász 😉

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


6 + tizenhat =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .