TESZT: VR Ping Pong Pro

Végre egy tisztességes Ping Pong érkezett PlayStation VR-ra.

Nem vártunk hiába, a VR Ping Pong Pro, ahogy a nevében is benne van, egy igazán professzionális alkotás lett. Részletes beállítási lehetőségek, a technológia határait feszegető fizika és csodás grafika jellemzi.


A beállítási lehetőségek között nem csak a játékos asztalhoz viszonyított magasságát állíthatjuk, hanem a kezünkben tartott Move kontrollerekhez viszonyítva az ütőt forgathatjuk a kezünkben, ahogy nekünk szimpatikus tartani, távolíthatjuk a csuklónktól távolabb vagy akár közelebb is hozhatjuk azt, sőt még move-ok vízszintjéhez mérten állíthatunk dőlésszöget is. Van még egy asztaltól való távolság beállítási lehetősége, de lévén ezt a játékot állva érdemes játszani, azt a térben mi magunk is megtehetjük előre hátra lépéssel.

Arcade mód és minden, mi szem szájnak ingere
A játék nagyon sok módot rejt. Van az Árkád mód, ahol 5 különféle minijátékot kapunk és a Coming Soon feliratok arra utalnak, hogy bizony frissítések még többet fognak nekünk hozni. Érdemes is ezekkel játszani, hogy minél jobban megszokjuk a virtuális ütögetést, mert várnak ránk komoly küzdelmek is a jövőben.

Az árkád módban van lehetőségünk:

  • Fallal játszani, amikor az asztal túlvégén egy fal gondoskodik a visszapattanásról.
  • Kapura játszani, amikor egy mozgó kaput kell a túloldalon szervákkal eltalálni
  • Célbaütni, ami annyit jelent, hogy a túloldalról induló szerva után a labdát az ellenfél térfelén megjelölt célkeresztbe kell visszaütni.
  • Egy másik módban 0,33-as fémdobozokat kell feldönteni, amiket egymásra pakolnak.
  • Az utolsó módban pedig négyzetekre van bontva az asztal és amelyikre lepattan a labda, ott eg lyuk keletkezik.

Single Player
Az árkád módon túl van 5 single player helyszínünk, ahol a géppel ütögethetünk. Itt 5 féle gépi erősséget választhatunk.

Multi Player
Létezik a World Cup, ahol random idegenekkel játszhatunk és egy ranglétrán léphetünk egyre előrébb a világban. És természetesen van egy Multi Player, ahol az ismerőseinkkel játszhatunk.

Skinek
A játékok megnyerése után pontokat kapunk, amiket beválthatunk ütő és labda skinekre, méghozzá 36-36 darabra.

Fizika
A fejlesztők a maximumot hozták ki az adott hardware-ből, így azt kell mondjam, hogy az egyik legjobb vételnek számít, ha szereted a ping-pongot.

Értékelésképpen 10/10 pontot adok neki, mert egyszerűen nem találtam hibát benne, telezsúfolták minijátékokkal, egyszerűen nem lehet rá rosszat mondani. A multi pedig nagyon kellett, a korábban megjelent ping pong játékban nem volt, amit nem is értettem. Én azt mondom, vegyétek!

PS Store-ba pedig itt találjátok a VR Ping Pong Pro-t!

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


három × 1 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .