TESZT: Immortal Legacy – The Jade Cipher

Méltatlanul elfeledett játék került a kezembe egy teszt erejéig.

Az Immortal Legacy körül nem volt nagy marketing, láttunk egy trailert, ami volt akit elgondolkodtatott, volt aki nem is látta, majd egyszercsak bekerült a Store-ba, de nagyjából senki nem szentelt neki különösebb figyelmet. Ez viszont öreg hiba volt.

A mostanában vérszegény PSVR játék felhozatal mellett – mondjuk a Blood & Truth kivételt képez – örülünk, ha valami tartalmasabb, használhatóbb cím megjelenik, nem csak a sok egyszer játszós indie címek. Az Immortal Legacy-nak nem csak hogy története van, de rettentő jó grafikája, szuper játék elemei és izgalmas akciói.

Az irányítást 2 Move kontrollerrel végezhetjük, melyek remekül működnek a csatában és a mozgást is sikerült jól megoldaniuk. 3 különböző irányítás közzül mindenki kiválaszthatja a számára ideálist, de meglepő módon a pörgős akciójelenetekben sem vérzünk el a Move-ok hátrányára.

A sok beállítási lehetőség mellett akár teljesen folyamatos mozgást és fordulást is állíthatunk be, ami teljes szabadságot ad a játékban.

Grafikailag nagyon is a helyén van a játék. Persze nem olyan kiemelkedő, mint egy Resident Evil 7, na de egyáltalán nem rossz.

A játékot kipróbálásra mindenkinek javaslom, aki egy kis frissességre, újdonságra vágyik. Ha szereted a lövöldözős, akció játékokat, kíváncsi vagy egy érdekes történetre és egyben rettegésre, ezt a játékot ne hagyd ki.
Nézd meg a teszt videómat, hiszen az én értékelésem 8/10.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


öt × 1 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .