TESZT: Catan VR

A Catan VR egy klasszikus táblás játék VR átirata, ha valaki nem ismerné 😀

Aki ismeri a Catan-t, annak nem kell sokat mesélnem róla, hiszen egy élvezetes táblás játék nem túl bonyolult szabályokkal. A VR megvalósítás gyönyörű grafikával, 3D-s pályaelemekkel rendelkezik, de akár a legrégebbi klasszikus nézetre is átkattinthatunk.

Öszsesen 4 fő játszhatja, játszhatunk a gép elen is, bár könnyen összefog ellenünk a 3 AI játékos. Leginkább szórakoztató mégis emberek ellen, főleg ismerősök/barátok ellen játszani egyet. Saját avatar is választható. Ja és PC-sekkel is játszhatunk, valamint irtó sok kézfej gesztus van a játékban, ami tök vicces tud lenni 😀

A játékban van egy training video, ahol mindent elmagyaráznak, ha valaki nem ismerné a szabályokat, de könnyen le lehet tölteni az internetről is a magyar nyelvű szabályzatot.

A helyszín ókori környezetben, vagy japán pagodában játszódhat, játék közben bármikor válthatunk közöttük, amik a háttérzene váltásával is jár. Sőt, még a falon lévő képeket is megváltoztathatjuk.

Itt egy meccs a haverokkal:

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


négy + 13 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .