Telefrag VR

2019 nyarán egy irtó látványos/izgalmas, kompetitív multiplayer lövölde érkezik. Lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere!

Nézzétek meg az iszonyatosan látványos Gameplay Teaser Trailert és hamarosan több információval fogok rendelkezni, ugyanis interjút készítek a fejlesztőkkel, addig a trailer alatti infókat olvassátok még el!

HTC Vive, Oculus Rift és PlayStation VR-ra is érkezik Cross-platformként, tehát a PC és konzol VR-osai egymással és egymás ellen is játszhatnak.

A játék a Római birodalom egy alternatív univerzumában játszódik, ahol az soha sem omlott össze. Helyette megerősítette uralmát a világon és tovább bővült a világűrbe is. Az új civilizációk meghódítása és a versengések az új technológiák kifejlesztéséhez és gladiátor küzdelmek új korszakához vezetett.

A Telefrag VR izgalmas PvP mérkőzéseket kínál, amelyek mind az arénák jó ismeretét, mind a teleportok kreatív használatát igénylik, hogy megnyerhessük a legkeményebb csatákat is. A játékosok 1v1-ben küzdhetnek meg egymás ellen.

Felfegyverkezés – Kombináld a hetékonyan a fegyvereket, hogy te legyél a legjobb. Minden fegyvernek 2 tüzelési módja és egy egyedi teleport ámadása van.


Teleport támadások és telefragok – Ismerd ki teleport fegyver képességeket és használd azokat okosan. Egy ellenségre teleportálva a megfelelő időben péppé trancsírozhatod azt.


Fegyverek – Válassz a klasszikus aréna fegyverek közül, mint rakétavetők, légvédelmi ágyúk vagy a futurisztikus plazmavetők.


Ugrálás – VR-ban még semmi nem volt ilyen dinamikus! Kapd el az ellenséged meglepve rövid, gyors ugrásokkal, amelyek a folyamatos mozgást teszik lehetővé.


Lehetetlen arénák – a küzdelmek egyedülálló arénákban zajlanak, sokszor gravitációtól függetlenül vannak megtervezve, lehetővé téve a támadást különböző helyzetekből.


Aréna játékmód – 1v1-es körökben zajlanak a deathmatchek, kapaszkodj fel a ranglistán!

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 540 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

2 Comments

  1. Kedves cikkíró szaki!
    Mondj már pár aréna típusú játékot, ahol KLASSZIKUS fegyvernek számít a légvédelmi ágyú pls! 😀

    • Szia! Egy PR közleményt kaptam a fejlesztőktől, amit én fordítottam angolról magyarra. Na mármost lehet, hogy hibásan fordítottam, vagy ők írtak butaságot. Az eredeti szöveg:

      “The game features classic arena shooter weapons, such as Rocket Launchers and Flak Cannons, as well as futuristic additions like Plasma Rifles.”

      Na mármost a “flak cannon”-al meggyűlt a bajom. Amíg a cannon jelentése egyértelmű, hogy ágyú, a flak légvédelmi tüzet jelent. Ebből gondoltam, hogy logikusan légvédelmi ágyú. Tehát vagy nem ezt jelenti és hülyeséget fordítottam, vagy a fejlesztők írtak hülyeséget a PR közleménybe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


kettő × 1 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .