Pixel Ripped 1989

pixel ripped 1989 psvr

Időutazás a 80-as évek végére! Mivel is játszottunk akkortájt és hogyan telt az életünk?

Erre a kérdésre ad választ a játék. Gyermeki beleélést virtuális környezetbe sikerült az Arvore Immersive Experiences-nek ültetnie. Fiatalok voltunk, fantáziadúsan tudtunk gondolni az akkor már-már élethűnek vélt pixelförmedvényekre, ami mai szemmel viccesnek tűnhet. Viszont a játék ezt a fantáziavilágot eleveníti meg virtuális környezetben, a trailert elnézve fantasztikusan ötletes megoldásokkal. Abydosnak köszönhetően a játékhoz kaptam PSVR hozzáférést, habár Ő Oculus-on játszotta végig . Amerikában július 31-én jelent meg a játék PSVR-ra (is), de az EU megjelenés csúszik kicsit. Addig is nézzétek meg a trailer-t és hamarosan teszttel jelentkezem.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 540 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


19 − hét =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .