The Station

the station psvr

Hamarosan megkapjuk PlayStation-re is VR támogatással The Station c. sci-fi kaland játékot!

Már voltak pletykák hónapok óta a játék PSVR megjelenéséről, viszont most hivatalosan is bejelentette a Perp Games, hogy ez a misztikus sci-fi játékuk, mely már év elején megjelent PC-re, végre konzolokra i smegérkezik és PS4-en kap VR támogatást is teljesen szabad mozgással.

A játék Unity motorral készült egy veterán csapat keze alatt, akik korábban olyan játékokon dolgoztak, mint a Destiny, League of Legends, Bioshock Infinity.

A PC-s megjelenéskor a PC GAMER olyan szavakkal illette, hogy “Még különösebb, mint ameilyennek gondoltuk és féleálmetesebb, mit amilyennek elsőre látszott.”, majd a GAME INSIDER úgy jellemezte, hogy “Felejthetetlen élmény a az interaktív történetmesélős videójátékok sűrűjében.”.

A játékban egy Axiom recon specialistát személyesítünk meg és éppen egy elhagyott űrállomást látogatunk meg, ahol idegen élet jelenlétét észlelték és ezt kellene tanulmányoznunk. A környezet felfedezése és rejtélyek megoldása közben jössz rá, hogy jelenléted és cselekedeteid két civilizáció sorsát határozzák meg.

Ahogy szobáról szobára haladunk, kibontakozik az élő narratíva. Minden szoba hozzátesz kicsit a történethez és a végére kirajzolódik az egész. Mindezt kiegészítik a fejlesztők intuitív, megoldandó feladatokkal és interaktív augmentált valósággal.

Kíváncsian várjuk, mi sül ki belőle és a VR mennyi pluszt tesz madj hozzá a játékélményhez.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


3 × öt =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .