Játékok, melyek ingyen frissíthetők PS VR2-re

Az egyik legszomorúbb hír az volt, mikor kiderült, hogy a PSVR címek nem lesznek játszhatók a PSVR2-vel. Persze érthető, hogy a teljesen más, sokkal komolyabb technológiát használó PSVR2 így járt.

De nézzük mely játékfejlesztők voltak eddig jófejek és hozták ki a PSVR képes játékukat ingyen UPDATE mellett PSVR2-re.

Thumper

Egyik nagy kedvencem. Nem is tudom milyen kategóriába sorolható, leginkább ritmikus ügyességi játéknak nevezném, viszont már a PSVR-on is nagyon szép volt, itt pedig még szuperebb, ráadásul az új haptikus visszacsatolás és adaptív triggerek is belépnek a buliba.

Érdekes, hogy új trailert nem adtak ki hozzá, így a 7 évvel ezelőttit találtam meg. Ugyebár VR nélkül is játszható játékról van szó, de dicsérendő, hogy felkészítetteék a PSVR2-re is (update: vagy rosszul emlékszem, hogy nekem ingyen frissült, vagy valami spéci újságírói variációm volt, de a frissítés $4,99 vagyis kb. 1700 Ft mások visszajelzései alapján).

Job Simulator

A Job Simulator kis bugyuta, mégis szívet melengető játék volt, melyet sokan szerettek mindenféle VR eszközön, így PSVR-on is rengeteg embernek ott csücsült a PS4-en. Szerencsére ez a kis gyöngyszem is ingyen frissíthető PS5/PSVR2 verzióra, élvezzétek és dolgozzatok sokat! 🙂

No Man’s Sky

A No Man’s Sky elég csúnyácska volt PSVR-on és végre elértünk a PSVR2 verzióhozm, ami lényegesen szebb, de valahogy még most sem az igazi. Mindenesetre ingyen kapjuk a PSVR2 frissítést, aminek örülni kell és aki PSVR-on is játszotta és PSVR2-re váltott, az örülhet, hogy folytathatja a végtelen kalandozást.

Resident Evil VIII – Village

A PSVR korában a Resident Evil volt a valaha készült legizgalmasabb játék és PS4 Pro-n már igazán szépnek mondható is volt. Hatalmas csalódás volt, amikor a RE8 PSVR támogatás nélkül jelent meg. De amint kiderült, hogy PSVR2-re viszont lesz VR update, felcsillant a szemem. Ha már csak ezt végigjátszhatom PSVR2-ben, akkor megérte az árát az új headset. Szerencsére a PSVR2 update ingyenesen a sisak megjelenésének napjától elérhető a PlayStation Store-ban. Tudom, ez kakukktojás kicsit, hiszen nem volt elérhető PSVR-on, de az update ingyenes.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


11 − 1 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .