Wraith: The Oblivion – Afterlife

A Fast Travel Games újabb játékkal jelentkezik a láthatáron, ezúttal a Horror kategóriában próbál jeleskedni.

Egyelőre nem sokat árulnak el új játékúkról, viszont a Teaser alapján augusztusra ígérik a Trailer megjelenését, amivel már okosabbak leszünk.

Egyelőre annyit tudunk, hogy a főbb VR platformokra érkezik, így bízunk abban, hogy PSVR-ra is. Egyszemélyes VR horror játék lesz, ami a Vampire: The Masquarade és Werewolf: The Apocalypse világaihoz hasonló lesz, amelyekben szintén köztünk élnek a szörnyek.

Aki nem emlékezne rá, a Fast Travel Gamesnek köszönhetjük többek között az Apex Construct és a The Curious Tale of the Stolen Pets játékokat.

Itt pedig egy nagyon picit bele is kukkanthatunk:

Én személy szerint nagyon szeretem a horror játékokat, szerintem a VR az egyik legjobb módja, hogy beparáztassuk az embereket, hiszen egészen valóságos élmény nyújtható számukra. Tehát tárt karokkal várom mit alkotnak.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


öt × 4 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .