Espire 1 – VR operative

Egy történet alapú, egyjátékos módban játszható lopakodós-képmkedős VR játék a melbourne-i Digital Lorde fejlesztésében.

A Tripwire Interaktív forgalmazásában megjelenő játék nem csak a fantasztikus fegyveres harcrendszerre, hanem az eddig nem alkalmazott új mozgásra és játékmechanikára is büszke. A játék megjelenése viszont folyamatosan késik. Először Augusztusról volt szó, majd csúszott 2019. őszére, így lett a szeptember 24., mint megjelenési dátum, ami tovább csúszott november 19-re. A Tripwire interactive Discord csatornáján azt mondta egyik dátum sem volt teljesen helyes, mivel a pontos dátum folyamatosan változik és ezek a dátumok csak a Sony-n belüli téves kommunikáció eredményei.

A játék már készen van, nagyon a célegyenesben vannak a fejlesztők, de a talált stabilitási és teljesítménnyel kapcsolatos problémákat – melyek nem minden esetben érintik a játékosokat – mindenképp javítani szeretnék, hogy a játékosok a legjobb élményt kapják és hibamentesen tudják majd élvezni a játékot.

Vélhetően a napokban/hetekben meg fog jelenni a játék, efelől semmi kétség. Az ára $30 lesz, tehát idehaza 8.990 Ft körül várható majd.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


tizenegy − kettő =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .