Golem végre megjelenési dátumot kapott!

Sokan már kételkedtek benne, hogy valaha is meg fog jelenni ez a játék és végül meglepően közeli megjelenési dátumot kaptunk!

A Golem egyike volt azon játékoknak, melyekről már a PSVR megjelenése körül hallhattunk, aztán szép csendben úgy tűnt, hogy eltűnt. Semmi hírt nem kaptunk róla, pedig pár éve még gameplay jellegű videót is láthattunk. Erre lássatok csodát, most kaptam a PR cikket róla, hogy November 8-án lemezesen, november 12-én pedig digitálisan is elérhető lesz.

Te jó ég, ez 2015-ös trailer, bizony már 4 éve várjuk.

A Golem az egyik leginkább várt játék volt sokáig és most izgatottan várjuk ezt a fejlesztők szupercsapa által készített kalandot. De miért is nevezzük szuper csapatnak? A játék zenéjét a díjnyertes Marty O’Donnell, a Halo és Destiny zenéinek megalkotója álmodta meg a játékhoz. Az innovatív játék designt pedig szintén a Halo és Destiny egyik alkotója, pontosabban játék designere készítette, Jamie Griesemer.

A Golemben Twine, egy kalandos gyerek bőrébe bújunk, aki súlyosan megsérült egy baleset következtében. Mivel ágyhoz van kötve egy olyan képességet fejlesztett ki, amivel nagy kőgólemeket képes létrehozni és szemükön keresztül látva a világot irányítani azokat.

A Golemekkel egy hatalmas, elhagyott várost fedezhetünk fel, különböző tárgyakat és kincseket gyűjthetünk össze, miközben egy komolyabb rejtély bontakozik ki előttünk, hogy megfejtsük azt, hogy mégis milyen kapcsolatban áll a város a családunkkal.A VR-ra kifejlesztett innovatív szabad mozgás lehetővé teszi a közelharcokat, ahol blokkolhatjuk a támadást, támadhatunk és félrehajolhatunk a támadások elől.

A Golem évekig készült, mert a Highwire Games elég időt akart tölteni azzal, hogy egy színvonalas, részletes játékot adhassanak ki a kezükből amikor megosztják a világ többi részével munkájukat.

Jamie Griesemer, a Highwire kreatív igazgatója elmondta, hogy “Nagy örömmel látjuk, hogy az eredeti Golem elképzelésünk egy komplex élménnyé vált. Nagyon kellett feszehgetnünk a saját határainkat és a technológia határait is, de azt hiszem a játék gyönyörű lett és alig várom, hogy játszhassanak vele az emberek. És mi nagyon régimódiak vagyunk, tehát addig nem érezzük befejezettnek, amíg nem látjuk a boltok polcain.”

Rob Edwards pedig, a Perp Games ügyvezető igazgatója izgatottan teszi közzé a PSVR egyik legjobban várt excluzív kiadványát. “A Golem régóta készült már, de a várakozásnak hamarosan vége. Megtiszteltetés volt együtt dolgozni egy ilyen csodálatos, világszínvonalú tehetséggel rendelkező csapattal. Alig várjuk, hogy felfedezzük Golem titkait.”

Mint már írtam, a Golem Zenéjét Marty M’Odonnell, a díjnyertes zeneszerző szolgáltatja, aki a Halo és Destiny zenéit is alkotta. A rajongók számára nyújt kiegészítő bónuszt a Golem fizikai kiadása, mely tartalmazza a játék zenei előzményét, az “Echoes of the First Dream” letölthető verzióját.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


17 − tizenegy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .