VR Ping Pong PRO

Végre egy normális ping pong VR-ra, mert az előző valami borzalmas volt.

Emlékszünk még a PSVR-ra megjelent VR Ping Pong-ra? A grafika is elég gyenge volt, de azt leszámítva nagyobb problémának és irtó nagy baklövésnek tartottam, hogy csak és kizárólag AI-al lehetett játszani, nem volt benne multi. Döbbenet!

Végre a VR Ping Pong PRO nem csak hogy 5 gyönyörű helyszínen, fantasztikus grafikával övezve játszhatunk, de végre barátaink ellen is megküzdhetünk. Cross-platformról egyelőre nincs szó, de az igazság az, hogy szerintem ez nem lesz akadály a fejlesztőknek. A megjelenésről pedig annyit tudni, hogy 2019. szeptember. Üdvözlendő játék lesz!

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


8 + 3 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .