Arizona Sunshine: The Damned DLC

A történetet kibővítő, új DLC érkezik nyáron az Arizona Sunshinehoz.

A Vertigo Games és Jaywalkers Interactive bejelentette, hogy a nyáron a The Damned DLCt-t adják ki az Arizona Sunshine-hoz, annak történetét kiegészítve mind PlayStation VR, Oculus Rift, HTC Vive és Windows Mix Reality sisakokra egyaránt.

Egy teljesen új szereplő bőrébe bújva próbálhatjuk meg túlélni az Arizóna Sunshine legnagyobb küldtését, mely az Arizona Sunshine és annak Dead Man DLC-je előtt játszódik.

A Speciális erők csapatának tagjaként az a feladatunk, hogy visszaállítsuk az áramellátást a az Arizóna vízigát generátoraiban. A rémisztő események közepette, ami kibontakozik körülötted, fel kell jutnod a legfelső szintre a gáz sötét, nedves rendszerén keresztül, visszaverve a zombihordák támadását.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


egy × három =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .