Falcon Age

falcon age psvr

Már nem kell sokat várnunk és április 9-én végre megjelenik az Outerloop Games PSVR kompatibilis akció kalandjátéka a Falcon Age.

Mint azt tudjuk, a PSVR kompatibilitás azt jelenti, hogy a játékot a TV képernyőjén is játszhatja bárki, akinek PS4 áll csak a rendelkezésére, de az igazi élményben a PlayStation VR tulajok részesülnek, mert a kaland VR-ban is teljes egészében végigjátszható.

A főszereplő, Ara személyében játszhatjuk ezt az egyjátékos, FPS kalandot, ahol megtanulunk vadászni, gyűjtögetni és harcolni, hogy visszaszerezzük kulturális örökségünket az elveszett sólyom vadászat képéban megküzdve az automatizált gyarmatosítókkal, a robotokkal szembern. Kicsit talán Horizon világához hasonlíthatnánk a játék atmoszféráját a trailert elnézve.

Ti mit szóltok hozzá? Írjátok meg kommentben.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


15 − négy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .