Iron Man VR

iron man psvr

2008-ban, amikor az első Iron Man filmet megláttuk, sokan álmodoztunk róla, milyen izgalmas is lenne Tony Stark bőrébe és általa a Vasember páncélba bújni.

A márciusi State of Play-en kiderült, hogy ezt még idén megtehetjük, a Marvelnek köszönhetően, hiszen jön az Iron Man VR, amelynek Trailere lentebb megtekinthető. Kíváncsian várjuk, hogy egy egyszerű kis arcade játék lesz-e, vagy valamilyen komolyabb történet és változatosabb kihívások is lesznek-e belepasszírozva. Mindenesetbe Vasemberként repkedni már Önmagában is menő lenne, a VR-ban pedig minden adott a tökéletes élményhez.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


tizenkilenc − 6 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .