Ghost Giant információk

A Zoink Games újabb információkkal lepett meg minket, melyek közül van pár meglepő.

Elég sokan jeleztétek, hogy várjátok a Ghost Giant megjelenését, hiszen egy aranyos játékról van szó, aminek a világa talán a sokak által kedvelt Moss-hoz áll a legközelebb elsőre.

A Zoink Games a Thunderful család részeként, valamint a Perp Games örömmel tájékoztatott minket arról, hogy a 2019. tavaszán megjelenő Ghot Giant fizikai formátumban is megjelenik, tehát a lemezes játékok szerelmesei is játékokat felsorakoztató polcukon tudhatják ezt a címet.

Ez az izgalmas, szívet melengető és varázslatos puzzle-kalandjáték Louisról fog szólni, egy magányos fiúról, aki minket egy óriási szellemnek lát, s rajta kívül minket más nem érzékel a csodás kis világában. Őt kell átsegítenünk különböző nehézségű akadályokon, felfedezve a barátság jelentőségét az út folyamán.

Már több elismerést is begyűjtött a játék, holott még meg sem jelent. A Tech Radar szerint “Gyönyörűen megtervezett játék”, amolyan képregény, míg a VR Focus szerint egy “gyerekjátékok földjén történő kalandos utazás”.

A Ghost Giantban megismerhetjük Sancourt világát, segítve a polgárok mindennapi problémiban nagyságunk és erőnket használva. A lakók amolyan babaházakban laknak, melyek általunk ügyesen manipulálhatók különböző módokon, sokszor pedig rejtett titkokkal is találkozhatunk.

A Zoink Games célja, hogy segítsen újjáélni a babaházak világát, berendezgethetjük, mozgathatjuk a bútorokat, persze közben feladatokat oldhatunk meg segítve a házban lakóknak. Az élményt a méretbeli különségek biztosítják és a csodálatos grafika. A fejlesztők valami újat szeretnének átadni a VR világában és az érzelmekkel teli történetmesélésben is.

A Ghost Giant-et Sara Bergmark Elfgren svéd íróval közösen írták, akinek munkáit már 25 nyelvre lefordították, melyek közül a legismertebb az Engelsfors trilógia.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


tizenkilenc − tizenkettő =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .