Arizona Sunshine – Dead Man DLC

Végre megkapja előzménytörténetét az Arizana Sunshine egy Story DLC formájában!

A Vertigo Games és a Jaywalkers Interactive örömmel jelentette be az Arizona Sunshine – Dead Man DLC-nek augusztus 14-én esedékes megjelenését PlayStation VR-ra a nyugati területeken található PS Stores-on keresztül. Pontos információ nincs arról, hogy Keletebbre, kicsiny hazánkban mikor is férhetünk hozzá, de remélhetőleg csak pár napos vagy hetes csúszás lesz az USA megjelenéshez képest. A VR zombi shooter legújabb szintje, a Dead Man DLC egy történeti előzmény, amely az Arizona Sunshine zombi apokalipszis katonai perspektívájávát hivatott megmutatni.

Az amerikai hadsereg különleges haderejében Dockson tizedes kezében Arizona sorsa, mert az Ő felelőssége lesz elindítani egy nukleáris robbanószerkezetű rakétát, ami létfontosságú a zombik terjeszkedésének megállításához. A harc intenzívebb lesz, mint valaha, de a játékosok, akik elég messzire mennek, mélyebben beleáshatják magukat az Arizonai Sunshine történetébe, amely ezáltal kibővíti a játék világát.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


tizenhárom − 7 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .