Gungrave VR

gungrave vr psvr

Az XSEED Games, a Marvelous USA Inc. független kiadója bejelentette a Gungrave VR-t, ahol a játékosoknak az idegenek támadásától kell megmenteni a világot.

A játékban Grave irányítása lesza  feladatunk kettős fegyverével, Cerberussal és meg kell birkóznunk a különböző támadási stílusú ellenfelekkel. Közben a játék FPS és TPS nézetben is játszható lesz VR-ban, így mindenki megtalálhatja magának a megfelelő irányítást. VÉgre VR-ban élvezhetjük a Gungrave világát.

A Gungrave VR “Loaded Coffin Edition” tartalmazza a PlayStation VR-ra szánt első és második epizódot is, valamint a DLC-t, ami 3 új szinttel büszkélkedhet. Mendez lemezes verzióban is kapható lesz majd $39,99-os áron (nálunk 11-13e Ft környékén). Az első epizód digitálisan is elérhető lesz $29,99 áron, valamint a DLC is megvásárolható lesz $14,99 áron, ami önállóan, a teljes játék nélkül is játszható lesz.

Megjelenésről csak annyit tudunk, hogy 2018. őszén.

Nézzétek meg a trailer-t:

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


tizenhét + 7 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .