Alvo

Alvo PSVR

Imádod a Counter Strike-ot? Az Alvo a CS babérjaira próbál törni VR-ban.

Az hagyján, hogy örömhír lehet mindenki számára, aki valaha is játszott a Counter Strike-al az Alvo megjelenése, de még játékos hiányra se igazán lehet majd panaszkodni. Hogy miért? Mert az Alvo ugyanis Cross-Platform játék lesz, így a PSVR mellett Rift és Vive tulajokkal is együtt vagy egymás ellen játszhatunk a Mardonpol nevű kis indie stúdiónak köszönhetően, akiknek a nevéhez kötődik a Quiz Night Makers is.

Alvo

Na de mit lehet tudni a játékról a rövid trailerén túl?

Íme a játékmódok:

  • Search nad Destroy módban 5-5 játékos indul egymás ellen, a klasszikus Counter Strike módon bomba lerakása az egyik csapat feladata, míg a másiké a hely megvédése, esetlegesen aktivált bomba deaktiválása.
  • Deathmatch módban egyértelműen 10 ember lehet maximum a pályán és mindenki mindenki ellen, míg egy nem marad.
  • King of the Hill módban ellenőrzőpontokat kell a csapatoknak elérniük a térképen és az a csapat nyer, aki többet elért.

Online botok is lehetnek a játékban, ha éppen nincs kedvünk másokkal játszani. És majd el felejtettem, alap hogy Aim Controller támogatás is lesz benne!

Lennél bétatesztelője a játéknak? ITT JELENTKEZHETSZ!

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


tizenhét + 17 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .