Torn

Torn PSVR

A torn egy komor hangulatú, misztikus sci-fi, amolyan Fekete Tükör stílusban vagy akár hasonlíthatjuk a Twilight Zone egyik epizódjához is.

Ez egy narratív játék, így túl sokat nem lehet spoiler mentesen mesélni a történetről. 64 évvel ezelőtt eltűnt egy fizikus és az Ő kastélyában játszódik a történet. A kastély Willy Wonka szerű gépekkel van tele és fogalmunk sincs mire szolgálnak, mint ahogy arról sem, pontosan kik építették azokat.

A kastélyba lépést követően egy gravitációt befolyásolni képes eszközre lelünk, amivel titán tárgyakat tudunk felemelni, felfedhetünk vele rejtett áramköröket és a kastély szövetébe beépülő mechanizmusokat. Ezeket a rejtélyes rejtvényeket kell megoldani, s végül a történet szinte életre kel, ami valóban érdekessé teszi majd a játékot.

Az 5 fős fejlesztő csapat másfél éve kezdett el a játékon dolgozni. Tapasztalták, hogy a VR élmények rövidek és kiforratlanok, ezért valami olyat szerettek volna alkotni, ami nem lineáris, indenki a saját tempójában tud haladni előre és persze hosszútávú a történet is.

A siker érdekében bevonták Susan O’connor írót, aki a Tomb Raider és Bioshock történetein dolgozott. A zenét pedig Garry Schymen alkotta, aki szintén a Bioshock zenei világáért, valamint a Middle Earth: Shadow of Mordor zenéjéért is felelt.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


2 × 3 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .