Kiszivárgott az E3-ról néhány PSVR cím is!

A Sony kiszivárgott E3 listája

Nagyon vártuk az idei E3-at, de most, hogy napvilágra került néhány PlayStation játék cím, még jobban várjuk!

Olyan PlayStation VR móddal felvértezett játékok vannak a listán, amikről eddig hallani sem lehetett, így nem hiába kerülünk kicsit optimista hangulatba a PlayStation VR-al kapcsolatban, hiszen, olyan PSVR-os címeket tartalmaz a lista, mint:

  • PlayStation Party
  • Spider Man
  • Resident Evil 2 Remake
  • Bioshock Resurgence

Én személy szerint az utolsó kettőt várom leginkább, hiszen a Resident Evil már tavaly bizonyított, nem is akárhogy, a Bioshock pedig szintén egy olyan cím, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

A Sony kiszivárgott E3 listája
Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

2 Comments

  1. A Resi 2-t ha fel tudják turbózni grafikailag a 7-es szintjére és úgy lesz VR-osítva az nagyot fog szólni! Az egyik legjobb rész volt a sorozatban.
    Hiányolom viszont a listáról az Ace Combat 7-et. Túl nagy a csönd körülötte, pedig elvileg idén meg kéne jelennie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


tizenhat − 12 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .