ManMade

manmade psvr

A CBILAB VR Studios egy török  indie VR stúdió, akik a ManMade-et Kickstarter-en indították útjára és Február végére lesz elérhető.

A mesterséges intelliencia életünk minden aspektusának részét képezi, legyen az oktatás, egészségügy, biztonság vagy akár a pénzügyeink. Ideje, hogy visszavegyük ezeket a MI-től, de vajon van még rá módunk?

A játék 2050-ben játszódik, a fejlesztők azt szeretnék, ha valóban ott éreznénk magunkat és éreznénk a súlyát annak, hogy már túl sok alapvető dolgot adtunk át a gépeknek. Megfelelő döntéseket kell hoznunk ebben a filmes történetmesésős játékban, mely így kicsit talán a Quantic Dreams játékmódjaira vagy akár az Inpatient-re emlékeztet minket.

A ManMade egy VR kalandjáték a MI által irányított 2050-es évek disztópikus világában. William Kaan a fejlett mesterséges intelligencia egyik úttörője volt. Teljesen boldog, kiegyensúlyozott életet élt, amíg egy baleset nem érte, mely teljesen megváltoztatta Őt. A mesterséges intelligenciába vetett hitének elvesztésével Kaan bosszúra esküdött fel ellene, mert elárulta őt. A játék bemutatja, hogy más emberek és a döntéseink drasztikusan meg tudják változtatni életünket, valamint próbálják a fejlesztők kialakítani azt a félelmet, melyet a küszöbön álló jövőnek köszönhetünk.

Mit kapunk?

  • Egy futurisztikus detektívszerű élményt
  • Filmes VR kamerát
  • Valódi szereplők, valós színészi játékát
  • Hivatalos zenei albumot
  • Pillangóhatást és ezáltal többszöri végigjátszás lehetőségét

A játék nem csak VR-ban, hanem VR nélkül is játszható lesz és megjelenik PC-re, Oculus Rift, HTC Vive, PlayStation 4 és PlayStation VR-ra is.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


6 + három =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .