Apex Construct

Apex Construct PSVR

Utazz az Apex Construct összetört jövőjébe, ahol az emberek meggondolatlanságának köszönhetően könyörtelen robotok uralják a világot.

A szintetikus lények uralják vadászmezeiket, ahol az összes harci képességedre szükséged lesz, hogy ne préda váljon belőled. Te vagy az emberiség utolsó mentsvára ebben az atmoszférikus Akció-Kaland FPS-ben, mely kizárólag VR eszközökre készült el. A játék megjelenését 2018.02.20-ra tették, hamarosan kipróbálhatjuk magunkat ebben a világban is.

A Fast Travel Games AB pedig már biztosított arról, hogy megjelenés előtt pár nappal kapok hozzáférést a játékhoz, hogy tesztet készíthessek róla 😉

A játék a megjelenése dátumáig akciósan előrendelhető a PlayStation Store-ban: Apex Construct

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


6 + 18 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .