The Impatient DEMO kipróbálása

The Inpatient psvr

Még a 2017-es év utolsó PlayIt-ján volt lehetőségem kipróbálni az Inpatient című játékot.

Aki ott volt a legutóbbi budapesti PlayIt-n, az találkozhatott a Sony PlaySation VR standjával, ahol a már jól ismert játékokat lehetett kipróbálni. (Farpoint, VR Worlds, GT Sport, stb…)

Viszont ekkor figyeltem fel az egyik kiállított játékra, ez volt The Inpatient, amihez sokan – köztük én is – fűznek nagy reményeket. Készítettem videót, de nagyjából használhatatlan, mégis feltöltöttem most nektek, valakit hátha érdekel, mindnesetre leírom a tapasztalataimat.

A játék kifejezetten szép, a RE7 szintjét hozza, viszont a játékmenet nekem nagyon monotonnak tűnt. Sok töltés a helyszínváltások miatt, hosszas és unalmas beszélgetések, melyből nem túl sokat tudunk meg. Gondolom a játék első 20 percét tartalmazhatta a DEMO, mire végre kezdett valami érdekes is történni, hirtelen vége is lett nagy szomorúságomra.

Elméletileg az Until Dawn-hoz hasonlóan erősen befolyásolja majd a történetmenetet minden döntésünk a pillangóhatás elvén, de ebből sem túl sokat tapasztalhattam meg a demo folyamán.

A játék monotonságe kicsit lelombozott, de azért reménykedek benne, hogy a végleges sok izgalmat hoz majd magával. Egy viszont biztos, egy közepes szintű angol nyelvtudásra szükségünk lesz a játékhoz. Itt nem az akción, a történeten lesz a hangsúly, remélem a teljes játék kárpótolni fog és nem a DEMO-hoz hasonló monoton játékmenetet kapjuk végig.

Teszttel mindenesetre készülni fogok és majd az alapján dönthettek a megvásárlásról!

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 522 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


5 × 5 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .