T.R.A.C.E.

trace psvr

A most következő T.R.A.C.E. nevet viselő játék egy epizodikus , puzzle-alapú horror kaland.

Egy gyermekrablással kapcsolatos bűncselekmény helyszínét kell feltárnunk és kivizsgálnunk, a T.R.A.C.E. (Tactical Response Authority Capturing Entities) vagyis egy entitások elkapásáért felelős taktikai osztag tagjaként. A különböző entitások (szörnyek) levadászása, gyengeségeinek kivizsgálása és csapdák felállítása a cél. Viszont vadászból könnyen vaddá válhatunk és fordulhat a kocka, ezért nagyon óvatosnak kell lennünk. Nem tudjuk, hogy az epizodikusság egy nagy történetet fog-e kibontakoztatni, vagy minden epizód más-más szörnyről szól-e majd, de én kíváncsian várom, mert a grafikája eddig egészen jól néz ki. Nézzétek csak!

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 522 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


18 + 10 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .