TESZT: Bloody Zombies

bloody zombies psvr

Emlékeztek még a régi Beat’em up játékokra, mint például a 89-es SNES-en megjelent Final Fight-ra, vagy a hasonló oldalra szkrollozós, verekedős játékgépek sztárjaira a szórakozóhelyeken? Na, a Bloody Zombies ezt a retro stílust hozza nekünk vissza marha jó grafikai köntösben.

A pályák teljesen 3D-sek, persze oldalra szkrollozósak és az összes karakter és ellenfél “lapos” 2D-s modellek. Amikor először a trailerrel találkoztam, az első gondolatom az volt, hogy megint egy béna indie játék, ráadásul a grafika sem igazán fogott meg. De amikor VR-ban kipróbálod és valóban érzékeled a 3D-t és azt a tök szuper grafikát, ami körülvesz, máris megváltozik a véleményed.

A játékmenet szórakoztató, küldönböző mozgások, kombók vannak benne, felvehető fegyverek, képességek. Menet közben kiismered a változatos ellenfeleket és természetesen minden szint végén még boss-t is kapunk, ahogy azt ilyenkor illik.
És a legjobbat kihagytam, méghozzá azt, hogy lehet többen co-op módban játszani akár online, akár egy TV előtt helyben, csak több kontrollerre van szükséged. És igen, még arra is van lehetőség, hogy valaki VR-ban, valaki pedig a VR-ozó mellett a kanapén ülve nyomja és online is játszhat PSVR-os, nem VR-os és PC-s, PC VR-os játékos is. ÍGy mindenki mindenkivel karöltve nyírhatja a zombikat.

Ismét egy olyan játék, amelynél a trailer-t látva meg sem álmodtam volna, hogy 10-ből 10 pontot adjak, de egyszerűen nem találtam fogást rajta sem játékmenet, se grafika szempontjkából és még szórakoztató is, arról nem beszélve, hogy kellő kihívás elé is állít, mert az első pályát is csak másodjára sikerült teljesítenem. Ez a játék nagyon király!

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

2 Comments

  1. Nagyon jónak tűnik, persze a retro érzés nagyot nyom a latba. Egy pár joystick (legalábbis a mikrókapcsoló belőle) tönkre ment az ilyen játékok miatt. 🙂 A multi külön öröm, így is alig-alig tudunk itthon multiban egy géppel játszani. Pláne úgy, hogy egyikünkön sisak van.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


2 × három =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .