The Inpatient újabb fejleményei

the-inpatient-doctor

Ahogyan az eredeti, 2015-ös Until Dawn-ból megszokhattuk, befolyásolhatjuk majd a történet menetét.

A játék 60 évvel az eredeti történések előtt játszódik, az akkor még “fénykorát” élő elmegyógyintézetben. Ami viszont fontos és új információ, hogy elágazó beszélgetések lesznek, melyek itt is befolyásolják a történéseket és több befejezése is lesz ezáltal a játéknak.

És még egy újdonság, amiről még nem sokat tudunk, az pedig az “innovative voice control”, ami innovatív hanggal való vezérlést jelent, vélhetően a párbeszédeknél saját hangunkkal kell majd válaszolni a válaszlehetőségek közül az egyik opciót, így valósabbnak tűnő párbeszédeket lehet majd folytatni. De ez csak az én feltételezésem, viszont hamarosan megtudjuk mi is lesz ez pontosan.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


2 + 11 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .