Új PSVR csomag mellékelt kamerával

Új PSVR csomag

Úgy tűnik, hogy a Sony elkezdett reagálni a Microsoft VR híreire és beveti a PlayStation VR elérhetőbbé tételét.

Mindig is hiányzott a PSVR mellől a kamera, amit külön kellett beszerezni, ha még nem rendelkeztél vele. A Sony most ugyanazon az áron elindítja új csomagját, amiben már a kamera is szerepel $399-ért (~101e Ft), így várható, hogy a kamera nélküli verzió ára csökkenni fog.

Az USA-ban és Kanadában kapható PSVR csomag, amelyben a 2 Move kontroller és PlayStation VR Worlds is megtalálható, már meg is kapta az árcsökkentést, így $449-be kerül ( ~114e Ft).

Vélhetően ez válasz arra, hogy az Oculus Rift várhatóan $499-os (~127e Ft) csomagban, a HTC Vive pedig $599-os (~152e Ft) csomagban lesz kapható. De persze ezek mellé még mindig egy 200e Ft feletti PC-re lesz szükség, míg egy PS4 fele annyiért beszerezhető. A harc azért élesedni kezd, az már egyszer biztos.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


5 × 1 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .