A Sony AAA áradatot tervez PlayStation VR-ra

PSVR

A Sony erősebben fókuszál a PlayStation VR-ra, mint valaha. Igyekszik jó egyensúlyt létrehozni az AAA és indie tartalmak között, így egyre több AAA fog érkezni a PSVR rajongóknak.

A PlayStation VR nagyon jól sikerült, ezt tükrözik az eladások is, mégis sokan még nem vásároltak, mert kíváncsiak a Sony VR irányú terveire. A Las Vegasban tartott GameStop Expo-n a marketing vezető Asad Qizilbash nagyon pozitív képet festett a PlayStation VR jövőjéről.

Qizilbash megemlítette, hogy most a Sony nagyon a VR-ra koncentrál és ideje bevetni a nagyágyúkat, így hamarosan olyan AAA címeket kapunk, amitől mindenki a padlón keresi majd az állát.

A Farpoint is egy ilyen, teljesen AAA-nak számít a szemében a mérete és a beruházás miatt.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 522 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


egy × négy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .