Gran Turismo Sport PSVR erősítés

gt-sport-psvr

Már sokan tűkön ülve várják az október 17-et, amikor megjelenik a GT Sport.

Viszont a napokban megjelent egy új trailer, ahol igazi versenyzők beszélnek a játékélményről PlayStation VR-ban. Persze ez is csak egy reklám, de biztató, hogy talán nem is lesz annyira kevés az a VR tartalom a a játékban, ha külön promócióval is erősítenek rá.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

3 Comments

  1. Reméljük a legjobbakat. Régóta vágyon már egy jó VR autókázásra. A Driveclub PS2 szintű grafikája számomra kiábrándító volt, még jó, hogy volt hozzá demo, így nem került semmibe. A GT Sport látványvilága ígéretesnek tűnik, remélem a VR sem butít rajta sokat és lesz kelllő mennyiségű tartalom.
    A megjelenésig meg még lehet futni egy kört a Dirt Rallyval, ha jól láttam most 6000 Ft-ra van akciózva, ennyit biztos megér.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


20 + 13 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .