The Solus Project

The Souls Project PSVR

Egy már előrendelhető 15 órás kalandjáték érkezik PS4-re PSVR kompatibilisen, tehát ezt minden PS4 tulaj élvezheti majd akár VR-ban, akár anélkül.

A Szeptember 8-án, csupán 5990 Ft-ért (Most előrendelésben 4792 Ft PS Plus tagoknak) megjelenő felfedezős kalandjáték 15 órás szórakozást kínál a PS4 rajongók számára.

A történet szerint az emberiség utolsó reményét keressük a túléléshez, ehhez viszont egy monumentális úton kell végigkalandoznunk, felfedezve az idegen bolygó minden apró zugát és túlélve az új éghajlatot és számos veszélyét ennek a különös világnak.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


három × egy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .