Transference

transference psvr

A Transference az első videojáték, melyben Elijah Wood szerepelni fog.

A játékos egy olyan tesztben vesz részt, ahol mások traumatikus élményeit tapasztalhatja meg, élheti át. A Transference mégsem a traumatikus élmények megéléséről szól, hanem az összeomlásról. A játékon belül mások emlékeiben időutazhatunk és bizonyos emlékhelyszíneken mászkálhatunk, melyek az emlékből származnak, viszont folyamatosan mozgásban vannak. Folyosók helyeződnek át, szobák tűnnek fel, stb. A fő feladat, hogy rájöjjünk, mi okozza a traumát és megoldást találjunk rá. Igazán érdekesen és izgalmasan hangzik ez a félig filmszerű, félig pedig renderelt területeken való bolyongás. A fejlesztők a Spectrevision, méghozzá a Ubisoft szárnyai alatt. Megjelenés 2018. tavaszára van betervezve.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


kettő × kettő =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .