Reborn: A Samurai Awakens

reborn a samurai awakens psvr

Ez a pörgős FPS már számos iparági  és játékos elismerést nyert.

A 2017. végén megjelenő akciójáték a 2480-as években játszódik, amikor is a világ tele van páncélozott, kardot lengető robotokkal, melyek szemei lézersugarakat vetnek, valamint gonosz szamurájukkal és nindzsákkal. Mi magunk is kiborgok vagyunk és olyan fegyverzettel rendelkezünk, ami szinte leírhatatlan. Valamint pszichés képességekkel is rendelkezni fogunk.

Hűséget fogadunk a feudalizmus híres japán szamuráj harcosának, Yukimura Sanadának, aki felvette a harcot a földönkívüli robot támadókkal szemben. Mindkét kezünk különböző fegyvert vagy képességet tudnak egy időben kezelni, így választhatunk dupla fegyveres, dupla katanás, katanás-fegyveres, katanás-pszichikai képességes és fegyver-pszichikai képességes páros között.

A Hack Time képességgel képesek leszünk belassítani az időt, hogy könnyebben megdöntsük az ellenség hullámát a dupla sebzés használatával.

A játékot a 2 Move kontrollerrel tudjuk majd kezelni és akár apró darabokra is kaszabolhatjuk az ellent, szinte szó szerint felszeletelhetjük őket. Nem kevés alkalom lesz, amikor lézeres tűzerő és egy halom katana között fogjuk veszélybe sodorni saját életünket.

A BOSS fight-ok is elég változatosak lesznek, a főellenfelek tárgyakat dobálhatnak felénk, amik elől kitérhetünk, valamint különleges QTE mozgásokat is rejt majd a játék, hogy a reménytelennek tűnő pillanatokban megmentsük életünket.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


tizenhét + 9 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .