Syndrome csak VR kiegészítést kap

Syndrome psvr

Sajnos rossz hírekkel kell szolgálnom azoknak, akik a Syndrome c. horror játékot várták epekedve új VR élmény reményében.

A 2017. június 30-án megjelenő játék teljes kampánya csak DualShock 4 kontrollerrel lesz játszható VR nélkül és mellette lesz egy túlélő mód, ami VR-ban is játszható… itt pedig az űrhajó egy részébe leszünk bezárva a szörnyekkel, amikor is fegyvereket, gyógyítót, kulcskártyákat kell majd megkeresnünk a túlélés érdekében. Sajnos ez a hír sokakat sokkolt, a legtöbben már le is mondták az előrendeléseiket. Ez csalódás. Ha képesek egy ilyen túlélő módot készíteni, miért nem tudták már az egész kampányt VR-ra ültetni? Hihetetlen… főleg annak tükrében, hogy a játék megjelenése így is csúszott.

Na majd The Persistance reméljük feledteti ezt a szomorú hírt.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


20 − 12 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .