Preta: Vendetta Rising

Preta Vendetta Rising PSVR

Végre új stílus tör be a PSVR piacra, méghozzá egy izgalmas akció-RPG képében.

A Preta: Vendetta Risinget egyszerre 4 játékos is játszhatja majd, s mivel cross-platformról van szó, így a PlayStation VR felhasználók mellett HTC Vive és Oculus Rift tulajokkal is játszhatunk, így ismét PC és konzol között képződik egy kellemes híd, hogy a PC-s haverokkal is élvezhessük a kalandokat.

Az Illion Games játékának története szerint Akirion világában egy halálos járvány törölte el a békét a földön és az életet húsevő Pretas-szá alakította. Az életben maradottak egymásra vannak utalva és együtt kell felfegyverkezniük a közelgő katasztrófával szemben. Akirots által felbérelt zsoltosokat alakítanak a játékosok, akik feladatul az átformált világ felfedezését és a Pretasok elpusztítását kapták feladatul a föld megmentésének érdekében.

És most jön a lényeg, a kampány több, mint 50 órányi játékidőt garantál, VR kompatibilis lesz, tehát VR nélkül is játszható. Lesz benne kraftolás, többszereplős multiplayer mód és sok más. Várjátok már?

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


nyolc − 1 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .