The Inpatient

The Inpatient PSVR

Az Until Dawn története előtt 60 évvel játszódó horror kaland a BlackWood szanatóriumba visz el minket.

Az Until Dawn rajongói rá fognak ismerni a szanatóriumra, persze itt még nem olyan romos állapotban lesz, mint az elődben. Aki nem játszott az eredeti Until Dawn-al, annak sem kell félnie, ez egy teljesen különálló játék lesz, természetesen új karakterekkel. Csupán a világ adott. Egy amnéziába esett beteget játszunk majd, ahol a szanatórium titokzatos vezetője felajánlja segítségét, hogy kiderítsék ki vagy, mit keresel itt. Te hinnél neki, hogy segíteni akar? 🙂

A játék során rengeteg beteggel fogsz találkozni, mindegyiknek megvan a saját napirendje, személyisége és megkapjuk a választási lehetőségeket is, ami másként formál majd karaktereket és a cselekmények alakulását is erősen befolyásolják majd. A csapat nagyon sokat dolgozott azon, hogy megteremtsék a játékosnak a teljes elszigeteltség és reménytelenség hatását. A pszichológiai horrort, melyet létrehoztak, immerzív 3D binaurális hanganyaggal támogatják majd meg a képi világot, mely szinte beférkőzik a tudatalattinkba.

A csapat szorosan együttműködött az Until Dawn forgatókönyvíróival, Larry Fessendenel és Graham Reznickel, hogy a lehető legjobb történetet alkothassák meg, mely magával ragadja a  játékosokat.

Update 1.: Megjelenési dátumot kapott a játék: 2017.11.21.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


5 × 5 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .