TESZT: Farpoint Multiplayer (Co-op mód)

Farpoint multiplayer

Nem is olyan rég teszteltem a Farpoint Single Player részét, most pedig kitérnék a Co-op módra.

A Farpoint multiplayer élményt is biztosít a játékosok számára, ahol egy bajtársunkkal vállvetve eshetünk neki a 4 különböző pálya nehézségeinek easy, medium, hard és chaos nehézségi fokon. A multi meglepően izgalmas és szórakoztató kihívásokat rejteget. Már maga az érzés, hogy Aim controllert ragadva egy VR FPS-ben haverral toljuk, leírhatatlan.

A pályákon megtalálhatók az újabb fegyverek egy-egy szakasz teljesítése után , így nem kötelező végig a gépfegyver/shotgun pároshoz ragaszkodnunk.

Néhány apróbb hibát is felfedeztünk, például ha leguggolunk és bepozícionáljuk magunkat, álló helyzetbe kerülünk. Viszont ha felállunk, megnyúlik a testünk és másfélszer olyan magasak leszünk, mint a társunk. Ez vicces látványt nyújt, a videóban meg is mutatjuk.

Érdemes még tudni, hogy van friendly fire, ami nem kapcsolható ki, így csak óvatosan lövöldözzünk vagy másik oldalon óvatosan rohangáljunk társunk fegyvere előtt nagyobb tűzharcokban 😀 Viszont ez sokkal élethűbbé, taktikusabbá, óvatosabbá teszi a játékot számunkra.

Update 1.0: Megérkezett a multiplayer DLC a Farpointhoz, amit a készítők ingyen bocsátottak a vásárlók rendelkezésére. A legfőbb dolog 2 új Multiplayer pálya, amiből az egyiket végig is toltam Szabolccsal, íme:

A Farpoint a Konzolok szervizénél megvásárolható.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


egy + 7 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .