The Walker

The Walker PSVR

Végre egy ígéretes cím a sok egyszerű VR játék között!

Egy ideje várjuk már, hogy PSVR-ra érdemesebb címek is megjelenjenek, mint amikkel mostanában próbálnak elkápráztatni minket a fejlesztők. Most viszont felbukkant The Walker, ahol karddal, varázslással, közelharccal és részletes környezettel megspékelve egy izgalmasnak ígérkező játék bontakozik ki a gameplayből. Nézzétek csak:

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

4 Comments

  1. The walker, erre egy helyben kell állni… No komment. Viszont a Mervils ár-érték arányban veri a wayward sky-t. Nyilván újgenerációs élményt nem kínál. De VR-ben érdekes nosztalgia platform game… Ugyanakkor ha Resident evil szintű játék élményt nyújtó játékok nem jönnek, akkor a psvr egy drága kinect, és nem tudom, hogy mégegyszer bele lehet e csalni az embereket pl egy psvr 2 vásárlásba!?

    • Azért egy játékot nem lehet pikk-pakk lefejleszteni. Kész a RE7, szuper jó. Majd jön más is, csak türelem. Pl. itt lesz a Farpoint. Azért ahhoz nagy reményeket fűzök, ha már vele debütál az Aim controller. A Wayvard Sky nekem nagyon tetszett, grafikailag azért silányabbnak tűnik jócskán a Mervils, de ha szórakoztató, lehet teszek egy próbát vele.

      • Nem rosszabb lényegesen a grafika. Valójában nem lehet össze hasonlítani, talán nem is rosszabb (más) Te is tudod, hogy VR-ben máshogy festenek a dolgok 🙂 Több jó kritikát láttam a youtube – on. Igaz nem mind PSVR-re készült. Ezért tettem egy próbát. Ahogy halad előre a játék, elég jó kis fejtörők vannak. A pályák sokszínűek. Elvben 12 pálya lehet. De még nem értem a végére. A Resi után ezzel játszottam a legtöbbet. A wayward rövid és kicsit monoton. A Mervils lényegesen hosszabb és változatosabb. Persze kicsi a mezőny amiben meg lehet mérni. De azt a pár ezrest megérte. Addig sem porosodik a PSVR. Ha kipróbálod és már a második harmadik világon túl vagy, írd meg mit gondolsz! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


1 × három =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .