Gran Turismo Sport – 2017

gran turismo sport psvr

Nem csak PlayStation VR tulajok várják a Gran Turismo Sport idei évi megjelenését.

A Gran Turismo Sport 4K és HDR támogatása mellett bizonyos pályákon és bizonyos autókkal PlayStation VR-ban is játszható lesz, legalábbis erre enged következtetni a legújabb trailer, amiben ismét a padlóról kell összekaparnunk az állunkat. Lehet egyáltalán ilyen szép egy játék PS4-en? Bár a PRO gépek megléte nagy reménnyel kecsegtetnek, majd meglátjuk mit fognak összehozni a srácok a végére. Csak annyit kérünk, nehogy az legyen a vége, mint anno a Watch Dogs esetében, hogy gyönyörűen renderelt PS4 gameplay-nek “álcázott” trailer-eket kaptunk, aztán a végeredmény a közelébe sem ért. Meglátjuk, amint megjelenik 😉

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 522 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

4 Comments

    • Engem a mostani videó sem győzött meg. Jó hogy Ps exclusiv, meg minden, de azért van egy erős konkurenciája már most is. Lehet hogy egy kicsit elkésett a dolog. Nállam a mai napig a gt4/gt psp a király! 😀 Meg a Tourist Throphy.
      Vr szemszögből szerintem katasztrófa. A most ‘bemutatott’ 3 másodperc engem nem csigázott fel, hol van ez a 2015-ös(!) Project Carshoz? Főleg hogy bejelentették a teljes PC2 Vr támogatást és félig meddig a Dirt 4 VrSupportot is!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


8 − 2 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .