Resident Evil 7 DLC-k máris érkeznek!

re7-dlc

Még ki sem hűltek a felpörgetett RE7 lemezek, máris jönnek a DLC-k!

Az Első DLC PS4-re exclusive jelenik meg – legalábbis 21 nappal hamarabb – január 31-én, míg Xbox One-ra és PC-re csak február 21-én. A második DLC pedig február 14-én jön PS4-re, a többi platformra pedig február 21-én érkezik. Maguk a DLC-k $10-ba fognak kerülni, amit természetesen megkapnak RE7 Season Pass ($30) és a RE7 Delux Edition tulajok. A Seasone pass árából lehet rá következtetni, hogy lesznek még további DLC-k.

Az első DLC címe: Banned Footage Vol.1 és az alábbi tartalmakat foglalja magába:

  • Hálószoba: A zárt hálószobából kell kijutni, amolyan menekülőszoba – de nehogy Maguerite Baker rájöjjön, hogy kikeltél az ágyadból.
  • Rémálom: Több hullámban érkező ellenfelek ellen kell megküzdeni és túlélni az éjszakát.
  • Extra mód – Ethannek meg kell halnia: A fő történettől és kazettáktól is elkülönülő történetszál. (Nem játszható PSVR-ban.)

A második DLC címe: Banned Footage Vol.2 és az alábbi tartalmakat foglalja magába:

  • 21: Lucas Baker halálos futam játszmája, amit túl kell élnünk minél jobb testi épséggel.
  • A lány gyermekek: A Baker család RE7 törénései előtti életéről szól.
  • Extra mód – Jack 55. születésnapja: Verseny az idővel és Jack etetése tonnányi étellel ebben a komikus játékmódban, mely nem kapcsolódik a kazettákhoz és a fő cselekményhez. (PSVR támogatás nélkül)

Érdemes tudni, hogy PS4 PRO-n a DLC-k natív 4K-ban futnak majd és HDR támogatást is élveznek a PS4 és PS4 PRO tulajok is, ha a TV-jük képes azt megjeleníteni.

Eddig jól hangzik, hogy így törődnek majd a rajongókkal. Várjuk a többi DLC-t!

Ha még nem láttad, megnézheted a játék első 30 percét és az ez idő alatt kialakult véleményem:

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


tizenöt + 19 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .